Дъщеря му свидетелствала, че майка й била по-агресивна и тя е

...
Дъщеря му свидетелствала, че майка й била по-агресивна и тя е
Коментари Харесай

Държавното обвинение отказа да се занимава с пернишкия прокурор Бисер Михайлов

Дъщеря му свидетелствала, че майка й била по-агресивна и тя е казусът за спора

Пернишикят прокуроризлиза дефинитивно от следствения арест. От държавното обвиняване са се отказали да му търсят отговорност и не са протестирали определението на Софийския градски съд от 14 октомври, с което Михайлов беше пуснат без никаква мярка за неотклонение.

Причината е, че съгласно прокуратурата няма задоволително данни сътрудника им Михайлов да е протегнал ръка на брачната половинка си Биляна в жилището им по време на фамилен скандал. Съдът одобри, че показанията на 15-годишната им щерка Боряна са спорни.

Първо момичето е позвънило на 112 с думите: " Баща ми е с нож и главата на майка ми е сцепена ". А в обясненията си пред следствието е декларирала, че майка и е била по-агресивната и търсила прикосновение с татко й, който се защитавал. Девойката била в банята по време на по-голямата част от абсурда и не е директен свидетел, когато излязла видяла майка си на пода и се изплашила.

Самата Биляна твърди, че не помни нищо и просто и е прилошало и изгубила равновесие. Тя е удостоверила, че не смята, че брачна половинка си за рисков и умерено може да продължат да живеят дружно под един покрив.

И Бисер Михайлов и брачната половинка му Биляна са безапелационни, че фамилията им е обект на офанзиви поради деянията на сина им Васил, който е наклеветен за принудител и против него се водят каузи в тази посока. Самият обвинител съобщи пред магистраите, че от 28 години рабоит в системата на прокуратурата и до момента не е имал проблеми с правораздаването от такова естество.

Той се възмути, че има публичен напън против фамилията му с думите: „ Когато тълпата влезе в правосъдната зала, правото излиза от нея ". Бисер Михайлов също по този начин опревдели обвененията към него като смехотворни. Той изясни, че поради проблемите на сина им Васил жена му е станала прекомерно прочувствена, настрана щерка им имала проблеми в учебно заведение, което в допълнение нагнетило напрежението в фамилията, само че до домашно принуждение в никакъв случай не се е стигало.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР